В центре внимания:

Про що мовчав Олександр Лукашенко

Про що мовчав Олександр Лукашенко

Він від самого початку знав про спецоперацію, наслідком якої стало затримання українського журналіста Павла Шаройка. Про це повідомила 24 листопада білоруська агенція БЕЛТА.

Президент Білорусі вперше дав коментар з цього приводу того ж дня під час робочої поїздки у Гомельську область. Зокрема сказав, що обговорював цю справу із Петром Порошенком, коли вони зустрілися у Об’єднаних Арабських Еміратах. «Порошенко поставив мені це питання. І я відповів йому фактами. Я признався, що з першого до останнього дня операції щодо нейтралізації шпигунської мережі був у курсі. Така практика – голова КДБ повідомив про це мені одразу», – розповів Олександр Лукашенко.

За його словами глави держав домовилися публічно не обговорювати цю справу. Однак українські представники, начебто, не дотримались обіцянки. І тоді білоруській стороні не залишалося нічого іншого як теж почати про це говорити.

Нагадаємо, що 17 листопада 2017 року стало відомо, що у Білорусі за підозрою у шпигунстві затримали українського журналіста Павла Шаройка. У понеділок, 20 листопада, це офіційно підтвердив представник білоруського Комітету державної безпеки (КДБ).

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.11.2017 23:21 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.