В центре внимания:

П'ять готелів Львова та області працюють без дозволів

Про це йдеться у реєстрі свідоцтв про встановлення категорій готелям та іншим об'єктам, що призначаються для надання послуг з тимчасового розміщення, який опублікований на сайті Міністерства регіонального розвитку та будівництва України від 27 вересня 2017 року.

Відтак, у 5 готелів, які знаходяться у Львові та Львівщині, закінчився термін дії свідоцтва про право здійснення діяльності.

Зокрема, це готелі: "Варшава" (вул. Жовківська, 1, с. Малехів, три зірки), "Галицька корона" (вул. Бандери, 86, с. Давидів, Пустомитівський район, три зірки), "Модерн", (проспект Шевченка, 28, Львів, три зірки), готель LH Hotel @SPA (пл. Петрушевича, 1, Львів, чотири зірки), санаторій "Прикарпатська варта" (вул. Курортна, 55, с. Баня-Лисовицька, Стрийський район, одна зірка).

Усім цим готелям Мінрегіонбуд видав дозволи терміном на три роки. Дозвіл для готелів "Варшава" та "Галицька корона" завершився 22 вересня 2017 року, для готелів "Модерн" та LH Hotel @SPA – 10 жовтня 2017 року, санаторію "Прикарпатська варта" – 2 грудня 2017 року.

Станом на сьогодні усі ці готелі працюють без свідоцтва.

Нагадаємо, сьогодні Львівська міськрада не дозволила Марії Левицькій розширити площу індивідуального житлового будинку, оскільки він насправді є готелем "Райське яблуко".

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.10.2017 0:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.