В центре внимания:

 Південна Корея стає адвокатом Північної?

 Південна Корея стає адвокатом Північної?

Зокрема з Сеула, як повідомляє у понеділок, 26 лютого, агенція Reuters, пролунав звернений до політичного керівництва Сполучених Штатів заклик знизити планку для початку переговорів з Корейською Народно-Демократичною Республікою (КНДР).

Напередодні речник президента Південної Кореї Мун Чже Іна повідомив, що Північна Корея має достатню готовність до перемовин із Сполученими Штатами. Він наголосив, що діалог між США та КНДР повинен відбутися якомога швидше, для покращення відносин між Південною та Північною Кореєю та для фундаментального вирішення проблем півострова.

Нагадаємо, що дещо раніше США розширили санкції проти Північної Кореї. До нового переліку потрапили 27 компаній, 28 кораблів і одна фізична особа. Мабуть, Президент Південної Кореї Мун Чже Ін мав на увазі саме це, коли заявив: «Існує потреба в тому, щоб Сполучені Штати знизили планку вимог задля переговорів з Північною Кореєю, і Північна Корея повинна показати, що вона готова до денуклеаризації. Важливо, щоб зближення між США і КНДР почалося швидко».

Світлина Reuters: Дональд Трамп і Мун Чже Ін.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

26.02.2018 14:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.