В центре внимания:

Підлеглі Садового продають приміщення сусіднє до офісу Самопомочі

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Управління комунальної власності міськради продає на аукціоні 9 об'єктів малої приватизації комунальної власності Львова. Серед запропонованих об'єктів, на аукціон виставлено нежитлові приміщення четвертого поверху загальною площею 293,1 м², що на пл. А. Міцкевича, 6/7. Початкова вартість цього об'єкта становить 9 мільйонів 102 тисячі гривень з ПДВ.

"Заяву про участь в аукціоні щодо цього об’єкта можна подати до 4 квітня через Центр надання адміністративних послуг. Ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування в робочі дні, отримати інформацію можна в балансоутримувача ЛКП "Цитадель-Центр" за телефоном 261 16 09 або в управлінні комунальної власності Львівської міської ради за телефонами: 297 55 18, 235 50 26, з 10:00 год. до 17:00 год.," – зазначають в управлінні комунальної власності ЛМР.

Аукціон відбудеться 13 квітня за адресою: м. Львів, пл. Ринок,1, 2-й поверх, велика сесійна зала, 11:00 год. Реєстрація учасників конкурсу проводитиметься з 9.30 год. до 10.30 год. за місцем проведення конкурсу. Присутність претендентів на участь в конкурсі на реєстрації обов’язкова.

Додаткову інформацію щодо переліку необхідних документів та умов продажу можна дізнатись за посиланням.

Зазначимо, наприкінці минулого року одне з нежитлових приміщень (293,1 м²) 4 поверху на пл. А. Міцкевича, 6/7 (що є пам'яткою архітектури місцевого значення) продали на аукціоні. Також на 4 поверсі у цього будинку орендує приміщення під офіс ГО "Об'єднання "Самопоміч". Зараз триває ремонт куполу і даху цієї будівлі.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

27.03.2018 23:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.