В центре внимания:

Під час спроби затримати Саакашвілі постраждало 14 правоохоронців

Про це повідомила прес-служба Головного управдіння Національної поліції України.

У результаті сутичок у наметовому містечку біля Верховної Ради постраждали 14 правоохоронців і 2 мітингувальників. Правоохоронці намагалися затримати лідера партії "Рух нових сил", екс-главу Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, який перебуває під стінами парламенту.

"Під час проведення заходів, на виконання доручення Генпрокуратури, з розшуку та затримання громадянина М. Саакашвілі сьогодні вранці на площі Конституції між правоохоронцями та мешканцями наметового містечка біля будинку парламенту виникла сутичка", – наголосили у поліції.

У постраждали медики діагностували закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку, переломи та забої кінцівок.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Саакашвілі звинувачують у сприянні учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності, а також організацію акцій протесту на гроші Сергія Курченка.

Вчора правоохоронці затримали Міхеїла Саакашвілі, проте того ж дня прихильники політика звільнили його із авто правоохоронців та влаштували пікет перед стінами Верховної Ради.

Додамо, вчора Генпрокуратура повідомила про те, що має документи, згідно з якими за гроші Сергія Курченка, який зараз переховується у Москві та був наближеною людиною до Віктора Януковича, в Україні фінансувалися акції протесту та мітинги.

Під одним із таких документів стоїть підпис народного депутата із "Самопомочі" Олега Березюка.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.12.2017 14:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.