В центре внимания:

Пікет під будинком міністра Арсена Авакова

Пікет під будинком міністра Арсена Авакова

Група активістів у неділю, 11 березня, прибула «в гості» до очільника Міністерства внутрішніх справ (МВС) України. Кореспондент інтернет-видання «РБК-Україна» повідомив з місця події, що біля будинку Арсена Авакова пікетувальники, чимало з яких представляють партію «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі, розгорнули прапори і плакати. Зокрема, названо напис жорсткого змісту, за який можуть притягнути до відповідальності: «Смертну кару – мафії Порошенка».

Активісти вимагають відставки міністра. У тому числі й через недавній силовий розгін наметового містечка під Верховною радою. Учасники пікету також перекинули на територію маєтку кілька старих рюкзаків. Таким чином вони нагадали про скандальну справу «рюкзаків Авакова», пов’язану з розслідуванням закупівлі рюкзаків для Національної гвардії, до якої був причетний син міністра Олександр Аваков.

Як розповідає «Радіо Свобода», журналісти програми «Схеми» з’ясували, що Арсен Аваков мешкає на території комплексу спеціальних об’єктів МВС «Фортеця» у чотириповерховому адміністративному будинку, з якого можна дистанційно керувати підрозділами відомства. Окрім самого міністра, начебто, більше ніхто тут не живе.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

11.03.2018 18:40 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.