В центре внимания:

Після відкриття Бескидського тунелю із Закарпаття до Львова запустять новий поїзд Інтерсіті

Про це повідомила прес-служба Укрзалізиці.

Як заявив в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, перебуваючи з візитом на території Бескидського тунелю, після введення нового тунелю в експлуатацію пропускна спроможність, порівняно з одноколійним тунелем, збільшиться з 47 до 100 пар поїздів за добу, що дозволить з'єднати Львівщину із Закарпаттям.

"Ми очікуємо, що завдяки Бескидському тунелю покращимо і пасажирське сполучення із Закарпаттям. У перспективі плануємо запустити поїзд Інтерсіті між Львовом та Закарпаттям", – наголосив Євген Кравцов.

Зазначимо, Бескидський тунель планують відкрити 25 травня цього року. Новий тунель зводиться на відстані 30 метрів від старого одноколійного. Будроботи із його прокладання стартували у листопаді 2013 року. Довжина тунелю становить 1,764 км, ширина – 10,5 м, висота – 8,5 м.

Прокладання другого етапу тунелю розпочалася 1 лютого 2016 року із східного порталу, а перший етап будівництва тунелю – проходку верхнього уступу булозавершено21 січня 2016 року.

З початку реалізації проекту його було профінансовано на 2,2 млрд грн, із яких кошти ЄБРР – 526,8 млн грн, ЄІБ – понад 1 млрд грн, власні кошти Укрзалізниці – 666,5 млн грн. Вартість виконаних робіт становить 2 394 221 тис грн.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

17.02.2018 10:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.