В центре внимания:

Регіони не отримали половини закуплених державою необхідних медикаментів, – Баляш

Про це йдеться у зверненні партії "Наш край", надісланому сьогодні на адресу КМУ та МОЗу.

Голова Львівської міської організації "Наш край" Олег Баляш повідомив, що станом на сьогодні регіони не отримали половини закуплених державою необхідних медикаментів.

"З 94% закуплених державою через міжнародні організації ліків лише 75% доставлено на склади держпідприємств і тільки 50% медикаментів надійшло у регіони. "Наш край" вимагає від уряду та МОЗу негайно забезпечити постачання ліків у регіони, та покарати винних у зриві строків", – наголосив Олег Баляш.

Баляш додав, що окрім затримок з постачанням ліків у регіони, в аптеках наявні не всі медикаменти, передбачені програмою "Доступні ліки".

"Продовжують надходити скарги на недоліки у роботі програми "Доступні ліки": за півроку уряд так і не спромігся налагодити постачання усіх необхідних ліків до аптек", – підсумував він.

Як відомо, нещодавно МОЗ оприлюднило результати державних закупівель ліків та кількість ліків, які надійшли на держпідприємства та у регіони. Згідно з даними МОЗ, з 94% закуплених державою через міжнародні організації ліків, лише 75% доставлено на склади держпідприємств та лише 50% медикаментів надійшло у регіони.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

30.08.2017 7:11 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.