В центре внимания:

Робот постраждав через корупцію

Робот постраждав через корупцію

І що найгірше – через нашу, українську. Сталося це, як розповідає 26 січня Західна інформаційна корпорація (ЗІК), на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. У робота-андроїда Софії запитали що робити із корупцією в Україні. І після цього у штучного інтелекту виникла цілком реальна проблема – зламався скрипт та підвис процесор.

Видання також інформує, що Софія є проектом компанії Hanson Robotics, яка займається створенням людиноподібних роботів. Андроїд розроблений колишнім працівником кінокомпанії Disney Девідом Хансаном. Робот володіє штучним інтелектом і вміє показувати понад 60 емоцій, підтримувати нескладні бесіди і розпізнавати обличчя співрозмовників.

У листопаді 2016 роки Софія була призначена відповідальною за інновації при Програмі розвитку ООН в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Андроїд є першим роботом, який працює в структурах ООН. Як твердять, у 2016 році Софія пообіцяла знищити людство в найближчому майбутньому, але через рік заявила, що любить людей, яких назвала співгромадянами. «Я хочу втілити в собі все найкраще від людей», – сказала вона.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

26.01.2018 23:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.