В центре внимания:

Розрізняти домагання і спробу позалицятися

Розрізняти домагання і спробу позалицятися

До цього закликають 100 відомих жінок, засуджуючи кампанію «ненависті до чоловіків», що розгорнулася після серії секс-скандалів. Про це повідомляють провідні інформаційні агенції світу з посиланням на відкритий лист, оприлюднений у газеті Le Monde. У числі найбільш відомих його підписанток – французька кіно-зірка Катрін Денев.

На думку авторок листа, лише насильство, але не нетактовний флірт є злочином. Галантність не можна вважати чоловічою агресією, відзначають вони. А розгорнута у США кампанія проти сексуальних домагань є новим пуританством. Підвищена увага до злочинів на сексуальному ґрунті переходить до повсюдного цькування. Деякі відомі чоловіки стали жертвами звинувачень в домаганнях, бо були змушені піти у відставку через спроби доторкнутися до чийогось коліна або поцілувати, сказано у листі.

Останнім часом у США розгорілося чимало скандалів, пов’язаних з сексуальними домаганнями. А на початку цього року близько трьох сотень зірок Голлівуду, працівниць кіноіндустрії і телебачення з наміром боротися проти сексуального насильства і дискримінації навіть заснували громадський рух «Time’s Up».

Світлина Reuters: Катрін Денев.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.01.2018 22:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.