В центре внимания:

«Рошен» у раю для олігархів світу?

«Рошен» у раю для олігархів світу?

У понеділок, 6 листопада, інтернет-видання України жваво обговорюють оприлюднені напередодні матеріали, які отримали назву «Райські документи». Отож, учасники Міжнародного консорціуму журналістських розслідування розкрили нову схему ухиляння від сплати податків, до якої вдаються можновладці.

За розрахунками економістів, олігархи з усього світу загалом вивели в офшори 7,9 трильйона євро ($ 9,2 трильйона). А щороку транснаціональні корпорації переміщують туди понад 600 мільярдів євро (майже $ 700 мільярдів). Гроші виводили на 19 острівних держав. Назвемо кілька з них – Бермуди, Острови Кука, Мальта.

У розслідування випливли імена понад 120 політиків із майже 50 країн світу – зокрема, є там дані й про Петра Порошенка. 6 листопада в одній з публікацій агенції УНІАН згадано про роботу юристів над реструктуризацією його корпорації «Рошен». Журналісти, які брали участь у розслідуванні, вважають, що офшор тоді створювали не для передачі кондитерського бізнесу Президента України у сліпий траст, а для оптимізації податків.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.11.2017 13:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.