В центре внимания:

Садовий займався агітацією у Кам'янка-Бузькій ОТГ

Про це йдеться у проміжному звіті за результатами спостереження на перших місцевих виборах у об’єднаних територіальних громадах громадської мережі "Опора".

Спостерігачі ОПОРИ виявили 4 випадки публічної підтримки посадовими та службовими особами кандидатів.

Так, львівський міський голова Андрій Садовий, проводив зустрічі з трудовими колективами у Кам'янкa-Бузькій міській територіальній громаді.

На сайті Кам'янкa-Бузької РДА повідомляється, що 17 грудня після капітального ремонту відкрили Народний дім села Батятичі. Там зі словами привітань виступили депутат районної ради Оксана Шваюк, міський голова міста Львова Андрій Садовий.

На офіційній сторінці Кам'янкa-Бузького осередку об'єднання "Самопоміч" повідомляється, що Андрій Садовий пообіцяв Народному дому Батятич акустичну систему.

Зазначимо, що сільська голова с.Батятичі (що входить у Кам'янкa-Бузьку ОТГ) Ольга Браташ є кандидаткою в депутати Кам'янкa-Бузької ОТГ від "Самопомочі", а Оксана Шваюк балотується на посаду голови Кам'янкa-Бузької ОТГ.

В ОПОРІ коментують, що факти зловживання різними формами адміністративних ресурсів на виборах не були масовими, але вони підтверджують необхідність подальшого удосконалення виборчого законодавства та стандартів ведення передвиборчих кампаній кандидатами із метою недопущення цих негативних явищ. Кроме того, у "Париматч" есть специальное мобильное приложение для устройств на базе операционной системы Android, которое предоставляет дополнительные функции и удобства для пользователей. Для пользователей устройств на iOS также доступно Пари матч вход мобильная версия , которое позволяет делать ставки и играть в казино на iPhone и iPad.

"Встановлені факти засвідчують необхідність подальшої деполітизації державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, оскільки актуальним залишається не лише дотримання чиновниками положень законодавства, а й демонстрація ними належної поваги до принципу рівних можливостей для усіх кандидатів на виборах. Виявлені факти засвідчують, що посадові особи намагаються прямо не порушувати вимоги законодавства, але де-факто надають підтримку окремим кандидатам, використовуючи власні посадові чи службові обов’язки", – пояснюють у громадській мережі.

Нагадаємо, що 24 грудня у Кам'янкa-Бузькій ОТГ будуть перші вибори голови ОТГ і депутатів. Крім того, 24 грудня в Кам'янці-Бузькій відбудеться опитування про перейменування міста.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.12.2017 2:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.