В центре внимания:

Садовий пообіцяв провести новий конкурс перевізників у Львові не пізніше березня

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, у березні Львівська міськрада планує оголосити конкурс на обслуговування міських автобусних маршрутів.

"Ми будемо проводити конкурс на усі маршрути, але є одна проблема – нема інших охочих брати участь у конкурсі. Ми у такій ситуації, що іншого варіанту, крім нарощення власних потужностей, у нас нема. Бо коли це наше комунальне підприємство, ти на нього впливаєш. А приватник – їздить погано", – наголосив Андрій Садовий.

Зазначимо, ще на початку січня виконавчий комітет міськради вирішив укласти із перевізниками заключать тимчасові угоди, терміном на 3 місяці, допоки Львівська міськрада не оголосить новий конкурс.

Конкурс на визначення у Львові маршрутних перевізників заморожений ще з лютого 2017 року. Однак, у міськраді заявили, що суд уже зняв заборону Дніпровського суду на проведення конкурсу.

Нагадаємо, у п'ятницю, виконком Львівської міської ради прийняв рішення про створення ще одного комунального АТП, яке займатиметься перевезенням пасажирів.

Також 2 лютого міськрада затвердила нові договори з перевізниками, які передбачають штрафи за невипуск маршруток, неналежний санітарний стан.

Нагадаємо, сьогодні на дорогах Львова працює комунальний перевізник АТП-1 та ще чотири приватні компанії: АТП-14630, ТзОВ "Фіакр-Львів", ТзОВ "Міра і К", ТзОВ "Успіх БМ", з якими зараз місто підписало тимчасові угоди.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.02.2018 3:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.