В центре внимания:

Садовий створив ще одне комунальне АТП

Сьогодні, 15 лютого, під час сесії Львівської міської ради депутати підтримали створення ще одного комунального перевізника – АТП №2. "За" проголосували 53 депутати.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Через 20 млн боргу АТП-1 за придбані ще у 2010 році автобуси, а також через арешт автобусів підприємства у Львівській міській раді сьогодні створили ще одне комунальне АТП №2.

Зазначимо, минулого тижня рішення про створення АТП №2 прийняв і виконком міської ради.

Як розповідала директорка юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, зараз робота АТП-1 є фактично заблокованою.

А автобуси, які є у власності АТП-1, передати на баланс новоствореного АТП №2 наразі неможливо. В першу чергу у міськраді визначатимуться з керівником для АТП №2 та місцем його дислокації.

"Станом на сьогодні ті автобуси, які є в АТП-1, передати не можна. Адже є заборона відчуження майна, згідно з законодавством, передача майна з одного підприємства на інше вважається відчуженням майна. Ніхто на себе не візьме відповідальність за такі речі. Тому, в першу чергу, стоятиме питання про призначення керівника підприємства, визначення бази дислокації", – пояснювала Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, суд вже арештував всі автобуси АТП-1, а не лише ті, які придбали у ЛАЗу в 2010 році. Відтак це може паралізувати транспортну систему Львова.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

16.02.2018 2:27 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.