В центре внимания:

Самопоміч – на другому місці за витратами на рекламу та піар

Самопоміч – на другому місці за витратами на рекламу та піар

Про це повідомляє ВГО "Комітет виборців України".

Згідно із фінансовими звітами парламентських політичних партій, у квітні-червні цього року Народний Фронт отримав з держбюджету 28,4 млн грн, Блок Петра Порошенка – 28 млн грн, Самопоміч – 25,1 млн грн, Опозиційний блок – 12,1 млн грн, Радикальна партія Олега Ляшка – 9,5 млн грн, ВО "Батьківщина" – 7,2 млн грн.

З цієї суми Самопоміч за три місяці витратила 19,8 млн грн, 26% яких пішло на друк та розповсюдження партійної газети, а більше 1 млн грн – на рекламу по ТБ та радіо, 23% – на матеріальні витрати та оплату послуг, 19% – на заробітну плату, 8% – на оренду приміщень.

Натомість Радикальна партія Олега Ляшка витратила 13 млн грн. 45% всіх коштів пішло на рекламу по ТБ, а на заробітну плату партія витратила 2,4 млн грн, на оренду приміщень – 0,3 млн грн.

Опозиційний блок витратив ща ці місяці 3 млн грн, з них на рекламу партія спрямувала 1 млн грн, ще 1,5 млн грн пішло на оренду приміщень.

Блок Петра Порошенка витратив найбільше – 22,1 млн грн: 62% коштів було спрямовано на утримання місцевих організацій партії, 9% – на заробітну плату, 7% – на матеріальні витрати та оплату послуг.

ВО "Батьківщина" потратила 4,3 млн грн. 32% коштів партія спрямувала на оренду приміщень, 28% – на матеріальні витрати та оплату послуг, 14% – на заробітну плату.

За три місяці Народний Фронт витратив 21,3 млн грн. На заробітну плату пішли 36% з усієї суми, оренду приміщень – 37% та оплату податків і зборів – 24%.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.09.2017 6:20 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.