В центре внимания:

Святослава Шеремету впустили у Євросоюз

Відповідальний секретар Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам'яті учасників АТО, жертв війни та політичних репресій Святослав Шеремета, директор комунального підприємства Львівської облради "Доля" сьогодні заїхав у Берлін попри дії Міністерства закордонних справ Польщі щодо заборони йому в'їзду в країни Шенгенськоі зони. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Тільки що прилетів у Берлін, в аеропорт Шенефельд. Пройшов паспортний контроль та виізджаю в місто. Не дивлячись на діі МЗС Польщі щодо заборони мені в"ізду в краіни Шенгенськоі зони, Посольство Німеччини надало мені візу, яка дійсна на територіі Німеччини. Вирушаю на раніше заплановані робочі зустрічі у Берліні," – написав Шеремета.

Нагадаємо, у середині листопада його не впустили до Польщі. Тоді у нього також була Шенгенська віза, яку видала Німеччина. Святославу Шереметі польські прикордонники повідомили, що йому заборонено в'їзд на рік в Польщу та у зону Шенгену. В інтерв'ю Варіантам Святослав Шеремета пояснив причину таких дій поляків.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.12.2017 6:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.