В центре внимания:

Сенсація, що не відбулася

Сенсація, що не відбулася

У середу, 15 листопада, Інтернет-портали з посиланням на прес-службу Вінницької обласної поліції внесли ясність в інцидент, який напередодні ввечері викликав широкий резонанс. Повідомлялося, що троє людей у цивільному заштовхали в автобус та повезли у невідомому напрямку активістку FEMEN Алісу Виноградову. Рух, до якого вона належить, відомий тим, що його представниці на акціях оголюють груди.

Однак перед опівнічною порою поліція Вінниччини у мережі Facebook повідомила, що дівчину не викрадено, а її затримали правоохоронці. Близько 1 ночі Аліса зателефонувала своєму адвокатові Ярославу Яценку і розповіла, що знаходиться у місті Вінниці, у поліції, де і буде ночувати у ізоляторі тимчасового утримання. Так усе стало зрозумілим. Адже нещодавно у Вінниці Аліса Виноградова спалила макет трамваю біля фірмового магазину Roshen.

На думку, правника Ярослава Яценка, вінницьким поліцейським допомагали відповідні органи, які, можливо, незаконно прослуховують телефони активісток FEMEN. Адже незрозуміло, як поліцейські з іншої області країни так швидко знайшли потрібну їм особу у Києві. В взагалі такі термінові і різкі виїзди поліції з одного регіону в інший зазвичай відбуваються тільки у тому випадку, коли слідство особливо зацікавлене у затриманні певної особи. Тому, можливо, якби йшлося не про Roshen…

Якщо буде суд і визнає дівчину винною, їй загрожує позбавлення волі від трьох до семи років.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.11.2017 18:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.