В центре внимания:

Сервіс таксі Uber приховав атаку хакерів

Сервіс таксі Uber приховав атаку хакерів

Кібер-зловмисники завдали чималої шкоди, викравши дані 57 мільйонів клієнтів та водіїв. Однак керівництво компанії приховало цей факт від громадськості й виплатило хакерам близько $ 100 тисяч, щоб вони знищили отриману інформацію.

Про це повідомляють 22 листопада провідні інтернет-потрали світу, посилаючись на заяву, яку зробив напередодні генеральний директор компанії Дара Косровшахи. Він зайняв цю посаду у серпні, а хакерська атака сталася восени 2016 року. Тоді було викрадено адреси електронної пошти та перелік телефонних номерів клієнтів, а також прізвища та номери посвідчень на право управління транспортними засобами близько 600 тисяч таксистів.

Агенція Bloomberg уточнила, що співзасновник Uber та його колишній генеральний директор Тревіс Каланик був повідомлений про цю подію у листопаді 2016 року, через місяць після кібератаки. Раніше компанія вже виявлялася у центрі кількох скандалів, що врешті й спричинило відставку Тревіса Каланика. Зокрема, сервіс замовлення таксі неодноразово звинувачували у крадіжці технологій.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

22.11.2017 11:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.