В центре внимания:

Серена Вільямс вийде на корт вже як мати

Серена Вільямс вийде на корт вже як мати

Знаменита американська тенісистка в одній з клінік штату Флорида народила доньку. Про це 2 вересня повідомляє ВВС. Батько дитини – співзасновник сайту Reddit Алексіс Оганян. Торік вони з Сереною Вільямс заручилися.

Молоду маму першими привітали її сестра Вінус Вільямс та тренер Патрік Муратоглу. Наставник при цьому нагадав, що «попереду багато роботи». Адже сама спортсменка вже заявляла, що має намір повернутися на корт у січні 2018 року.

Вона дізналася, що чекає свою першу дитину, на початку цього року, готуючись до Відкритого чемпіонату Австралії. Відчула нездужання на тренуванні. А коли побачила результат тесту на вагітність то дуже розхвилювалася, запитуючи сама себе: «Як я буду грати на Australian Open? Я планувала виграти Вімблдон у цьому році». Попри вагітність, таки поїхала до Австралії і виграла свій черговий, 23-й за рахунком турнір серії Великого шолома в одиночному розряді. Однак частину сезону все ж довелося пропустити.

Серені Вільямс залишилося виграти один турнір Великого шолома, щоб повторити рекорд австралійської тенісистки Маргарет Корт, яка в 1960-1975 роках здобула 24 перемоги в турнірах «Великого шолома» в одиночному розряді.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.09.2017 16:06 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.