В центре внимания:

Синютка вбачає елемент гібридної війни у Львові

Про це повідомляють на сторінці спільноти Львівська політика у Фейсбуці.

Сьогодні під час Львівського безпекового форуму, який стартував у Львові в Центрі імені Андрея Шептицького, виник скандал.

Зокрема, на карті Донецької та Луганської областей України були зображені території, позначені як Луганська та Донецька народні республіки.

Відтак, голова Львівської ОДА Олег Синютка вчинив скандал: обурився зображеннями, назвав їх провокацією проти Львівщини та пообіцяв звернутися до СБУ із цього питання.

"Ми у Львові на такій важливій конференції і я вважаю, що сьогодні це провокативна річ щодо спікерів, які запрошені. Я був здивований, коли у Львові продавалась символіка Донецької і Луганської областей, але коли сьогодні на Безпековому форумі на екрані написано "Народні республіки Донецька і Луганська", я вважаю, що це є елемент гібридної війни, який спрямований проти України, для того, щоб дестабілізувати ситуацію у Львівському регіоні", – зазначив Олег Синютка.

Натомість, як йдеться у повідомленні, нардеп Оксана Сироїд "сказала, що карту робив Яцек Саріуш-Вольський, але потім вибачилася за неї".

Нагадаємо, Форум проходитиме у Львові 30 листопада та 1 грудня. Спікерами Форуму є фахівці та експерти з США, Канади, Європи та України, які обговорюють ситуацію із гібридною війною в Україні.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.12.2017 10:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.