В центре внимания:

Синютка вважає 2017 рік успішним для Львівщини

Синютка вважає 2017 рік успішним для Львівщини

Про це сьогодні на підсумковій прес-конференції за результатами роботи у 2017 році розповів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Очільник Львівщини зауважив:

"Станом на 27 грудня прийнято бюджет на 2018 рік. Крім того, затверджені всі програми на 2018 рік. Це перший раз коли ми входимо у новий рік зі всіма затвердженими програмами.

Ми вважаємо що 2017 рік був достатньо успішним по виконанню стратегії розвитку Львівщини, що затверджена сесією обласної ради.

Ми забезпечили стабільність та єдність в області. Я вважаю це є нашою найбільшою перемогою серед тих речей що відбувались на Львівщині. Тому що дуже багато речей були організовані аби дестабілізувати Львівщину, показати як нестабільний регіон."

Олег Синютка також повідомив, що з наступного року Кабінет міністрів суттєво змінює систему підходу до рейтингування областей. У ній ввдояться нові критерії, можливості.

"За результатами дев'яти місяців, Львівщина є на сьомому місці серед усіх областей у рейтингу складеному Кабміном. 2017 рік був роком стабільності й розвитку Львівщини", – підсумував посадовець.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

27.12.2017 15:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.