В центре внимания:

Скасовано майже третину рейсів Air France

Скасовано майже третину рейсів Air France

Приблизно 34 відсотки пілотів, 26 відсотків бортпровідників, та майже кожен п’ятий працівник наземних служб не стали до праці у суботу, 7 квітня. Вони підтримали заклик найбільших профспілок галузі, що вимагають підвищити заробітну платню працівників. У зв’язку із страйком авіакомпанія Air France скасувала близько 30 відсотків рейсів. Одночасно повідомлено, що будуть виконані 75% далекомагістральних рейсів і 65% рейсів середньої дальності та 70% рейсів на короткі відстані.

Конфлікт, який до цього призвів, триває з лютого. Профспілки вимагають підвищення зарплати в середньому на шість відсотків, керівництво Air France запропонувало лише один відсоток. Наприкінці березня і початку квітня вже відбулося кілька страйків. Наступні намічено на 10-11, 17-18, а також 23-24 квітня.

Нинішня акція працівників Air France збіглася із страйком у Національній компанії французьких залізниць SNCF, а також з протестами студентів, державних службовців, енергетиків і комунальників. При тому, що вимоги у кожному конкретному випадку різняться, усе разом вливається у загальну картину невдоволення багатьох французів реформами Президента республіки Еммануеля Макрона.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

07.04.2018 18:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.