В центре внимания:

Скільки коштує колотнеча у Верховній Раді

Скільки коштує колотнеча у Верховній Раді

Журналісти «Українських Новин» вирішили дослідити втрати від бійки у президії парламенту, що сталася на початку жовтня. І вже отримали офіційну відповідь на свій запит. Витяги з неї видання оприлюднило 25 жовтня.

«5 і 6 жовтня 2017 року під час протистояння між народними депутатами в залі засідань була пошкоджена і ремонту не підлягає гнучка ніжка мікрофона AKG GN15E, зламаний замок на дерев’яних дверях ніші спецзв’язку, пошкоджено килимове покриття (гостьова ложа) в двох місцях приблизною площею 2 кв.м, а також забруднена продуктами горіння поверхня парт», – повідомляють чиновники апарату Верховної Ради. Вказано й розмір збитків від зламаного мікрофона за прайс-листом постачальника – 6 330 гривень ($ 237). Ціну замка і килимового покриття не визначали. Їх замінили, взявши нові на своєму складі. А поверхню парт самотужки помили хімічними засобами.

Наче й не надто великі суми, однак виникає запитання, на яке апарат Верховної Ради відповіді дати не зможе – хіба народних депутатів обирали для того, щоб вони нищили майно у парламентській залі? Тим паче, що іміджеві втрати тут підрахунку не піддаються.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

25.10.2017 13:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.