В центре внимания:

Сміття з Сихівського району Львова вивозитимуть три фірми

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Львівська ОДА провела конкурс на надання послуг з вивезення (збирання, зберігання і перевезення) твердих і великогабаритних побутових відходів з територій житлового фонду комунальної власності Сихівського та Шевченківського районів Львова.

Зокрема, Сихівський район обслуговуватимуть три перевізники: ТОВ «Грінера Україна» (ЛКП «Дністер» та ЛКП «Житловик-С» (Новий Львів), ТОВ «АВЕ Львів» (ЛКП «Житловик-С», ЛКП «Бондарівка», ЛКП «Старий Сихів», ТзОВ ЖЕП «Стимул-Сихів») та ТОВ «ДВ Вейст-Груп» (ЛКП «Під Зуброю»).

У Шевченківському районі сміття вивозитимуть ТОВ «Санком-Львів» (ЛКП «Рясне-402», «Рясне-403», «Тополя-406», «Збоїща-408», «Під Голоском-410», ЛКП «Північне-411») та ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» (ЛКП «Янів-405»).

З лютого цього року частину Залізничного, Личаківського, Сихівського та Франківського районів Львова обслуговує ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс», а у березні ТОВ «АВЕ Львів» та ТОВ «Спецавтотранс» стали переможцями із вивезення сміття з іншої частини Франківського району міста.

У квітні відбувся конкурс по трьох комунальних підприємствах Личаківського району міста і конкурсна комісія визначила переможцями ТОВ «Грінера Україна», яка обслуговуватиме ЛКП «Дім» і ЛКП «Управитель», та ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» (ЛКП «Господар»).

Нагадаємо, Львівська ОДА контролює вивіз сміття з міста з кінця червня минулого року.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

12.04.2018 21:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.