В центре внимания:

Сніговий колапс у місті Дніпрі

Сніговий колапс у місті Дніпрі

Від ранку понеділка, 19 березня, не припиняє надходити інформація про клопоти, яких завдала стихія дніпрянам. На своїй сторінці у мережі Facebook голова профспілки автомобілістів і автоперевізників міста Михайло Тонконогий пише, що автопідприємства раді були б перевезти усіх пасажирів, однак комунальні служби вчасно не розчистили виїзні вулиці з автопарків, з тролейбусних і трамвайних депо. Подекуди снігу по пояс і навіть вище. Окрім того, вантажний транспорт (а особливо – великовагові фури) перегородив майже всі магістралі, чим перешкоджає рухові маршрутних автобусів.

На світлинах, які викладають місцеві мешканці у соціальних мережах, бачимо, що пішоходи пересуваються проїжджою частиною бо тротуари засипані снігом.

Міський голова Борис Філатов повідомив, що за добу в Дніпрі випала двомісячна норма опадів. І тепер снігу стільки, що його просто фізично нема куди згрібати. Пан мер попереджає, що буде ще гірше. На середу прогнозують відчутно більш рясний снігопад. А з наступного понеділка, коли усе почне танути, варто готуватися до підтоплень. Втім, міська влада Дніпра запевняє, що всі комунальні підприємства працюють у цілодобовому режимі.

Сніговий колапс у місті Дніпрі

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.03.2018 13:52 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.