В центре внимания:

Спільні виклики для України та Грузії

Спільні виклики для України та Грузії

Петро Порошенко прибув із триденним візитом до Республіки Грузія. Вівторок, 18 липня, Президент України проведе у Тбілісі. У програмі дня – зустрічі з Президентом Грузії Георгі Маргвелашвілі, Прем’єр-міністром Георгі Квірікашвілі, Спікером Парламенту Іраклі Кобахідзе та грузинськими депутатами, підписання низки двосторонніх документів, спрямованих на поглиблення стратегічної співпраці між Україною та Грузією.

Під час спільної прес-конференції глав держав за результатами двосторонньої зустрічі Петро Порошенко наголосив, що Україна і Грузія мають багаторічні зв’язки, а нині перед обома державами постали однакові виклики. Його підтримав Георгі Маргвелашвілі: «Загроза для нашої свободи, незалежності і демократії є одна й та сама. І ми нікому не дозволимо диктувати майбутнє нашим великим народам. І це робить нас набагато ближчими».

Сьогодні ж було підписано Декларацію про встановлення стратегічного партнерства між Україною та Грузією. У документі, поміж іншого, передбачено співпрацю в галузяі оборони і безпеки.

Завтра, 19 липня, Петро Порошенко відвідає столицю Автономної Республіки Аджаріа – місто Батумі.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

18.07.2017 16:27 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.