В центре внимания:

Стрілянина біля київського вокзалу

Стрілянина біля київського вокзалу

Інцидент стався 10 серпня на площі Вокзальній біля одного з розташованих тут закладів громадського харчування. Як повідомили телефоном поліцію очевидці, двоє зловмисників поранили трьох чоловіків. Усіх потерпілих доставили в лікарню. Доки приїхали патрульні та слідчо-оперативна група, зловмисники з місця події встигли втекти.

Поліцейські опитали свідків. Ті розповіли, що до одного із маршрутних таксі підійшли четверо чоловіків, двоє з них дістали зброю і почали стріляти. Експерти ретельно оглядають місце події. Знайдено і відправлено на експертизу стріляні гільзи. «За попередньою інформацією – стріляли із травматичної зброї. Можливо, після експертного дослідження, якщо це зброя дійсно зареєстрована, ми будемо розуміти, хто її власник і працювати вже безпосередньо з ним», – повідомила речниця столичної поліції Оксана Блищик в ефірі телеканалу «112 Україна».

Що стосується мотивів цього злочину, то з’ясувати їх допоможуть потерпілі. Але наразі вони перебувають під опікою лікарів з пораненнями рук та ніг.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.08.2017 19:03 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.