В центре внимания:

Судом визнано корупціонерами двох львівських чиновників-лісівників

Про це повідомила прес-служба Головного управління нацполіції у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури області, припинили корупційну діяльність начальника відділу лісового господарства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, котрий за певний відсоток від кількості зрізаної деревини затверджував лісорубні квитки.

У лютому цього року оперативники Управління захисту економіки у Львівській області та працівники слідчого управління поліції Львівщини викрили посадовця під час одержання ним майже чотирьох тисяч гривень неправомірної вигоди від головного лісничого одного із дочірніх лісогосподарських підприємств обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Галсільліс" за погодження дозвільних документів на проведення рубок деревини на підконтрольних лісових угіддях.

Слідчі слідчого управління прокуратури області та Головного управління Національної поліції у Львівській області скерували на розгляд суду обвинувальні акти щодо обидвох посадовців.

Районний суд визнав винним посадовця обласного управління лісового та мисливського господарства у скоєнні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та присудив йому штраф у розмірі 20400 гривень з позбавленням права обіймати керівні посади у відділі лісового господарства строком на два роки.

Окрім того, суд визнав винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) також і головного лісничого одного із дочірніх лісогосподарських підприємств обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Галсільліс" та присудив сплатити штраф у розмірі 11000 гривень.

Нагадаємо також, що на трьох дочірніх підприємствах ОКС ЛГП "Галсільліс" виявили фінансові порушення на 4,6 мільйони гривень.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

08.11.2017 12:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.