В центре внимания:

Сьогодні в Україні немає незалежних антикорупційних органів, – Сергій Власенко

Доки керівництво держави буде налаштовано на створення кишенькових непрофесійних правоохоронних органів, незалежний антикорупційний суд в Україні – неможливий.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів розповів народний депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

За його словами, наразі в Україні немає незалежних антикорупційних органів.

«Ми створили НАБУ, НАЗК, САП, а результату нема. Проблема не в створенні цих органів, а в їхньому якісному наповненні. Ми можемо хоч 100 антикорупційних судів створити, але доки керівництво держави буде налаштовано на створення кишенькових правоохоронних органів і судів, нічого не буде. Якби ми змогли забезпечити фахове, якісне наповнення судової системи, тоді нам було би байдуже: чи є антикорупційний суд, чи його нема», – пояснив Сергій Власенко.

Народний депутат від «Батьківщини» також зазначив, що судова реформа в країні не відбулася, адже «щороку рівень корупції збільшується, кількість рішень, які викликають сумніви, збільшується, також збільшується кількість питань щодо некоректного функціонування судової системи».

Коментуючи слова президента про необхідність ухвалити редакцію проекту закону про антикорупційний суд, Сергій Власенко порадив голові держави займатись безпосередньо своїми конституційними обов’язками.

«Президент має відповідати за національну безпеку та оборону, за міжнародні зв’язки. Я би радив йому виконати свої передвиборчі обіцянки – припинити війну. Також Порошенку необхідно забезпечити країні безпеку та підвищити рівень її сприйняття на міжнародній арені», – підсумував парламентарій.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.11.2017 19:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.