В центре внимания:

Таїсса Фарміга розуміє українську краще, ніж розмовляє нею

Таїсса Фарміга розуміє українську краще, ніж розмовляє нею

Таїсса Фарміга — американська акторка українського походження, котра найбільше відома своїми ролями у серіалі «Американська історія жахів». Вона молодша з семи дітей українських еміґрантів. Батько Михайло Фарміга — комп’ютерний системний аналітик, а мати Любомира Фарміга — шкільний учитель. Старша сестра Таісси — номінант на «Оскар» акторка Віра Фарміга.
Таїсса народилася 17 серпня 1994 року та виросла у Вайтгауз-Стейшні (штат Нью-Джерзі). До четвертого класу навчалася у державній школі, після чого продовжила навчання вдома. Дівчина розуміє українську краще, ніж розмовляє нею.
Таїсса спочатку не хотіла ставати акторкою, проте старша сестра Віра вмовила знятися у своєму режисерському дебюті «Небо і земля». Після того, як фільм показали на кінофестивалі незалежного кіно «Санденс», Фарміга-молодша вирішила продовжити акторську кар’єру.
2011 року вона також знялася у першому сезоні телесеріалу каналу FX «Американська історія жахів» в ролі Вайолет Гармон — єдиної доньки Вів’єн (Конні Бріттон) і Бена Гармонів (Ділан Мак-Дермотт). 2012-го приєдналася до акторського складу у фільмі Софії Копполи «Елітне суспільство», а також знялася у фільмі «Джеймсі». 2013 року на екрани вийшов третій сезон «Американської історії жахів», в якому Таїсса зіграла роль молодої відьми Зої Бенсон. Остання на сьогодні її роль — у стрічці Воррена Бітті «Правила не застосовуються».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.08.2017 8:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.