В центре внимания:

Тиждень на роздуми пану Президенту

Тиждень на роздуми пану Президенту

Широко анонсована акція «Всеукраїнський збір», що розпочалася п’ять днів тому біля Верховної Ради, усе ще не знаходить масової підтримки. Приблизно у півтори сотні оцінюють журналісти число учасників мітингу, що відбувся 21 жовтня. І перед цією аудиторією презентував свій «план порятунку України» лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі.

А ввечері цього ж дня з імпровізованої сцени пролунав «ультиматум» президентові Петру Порошенку. Його текст від імені учасників акції зачитав чоловік, який представився офіцером батальйону «Донбас» з позивним «Катана». Присутні почули, що з понеділка, протягом п’яти робочих днів глава держави повинен внести на розгляд парламенту законопроекти про імпічмент президента та про Антикорупційний суд». А чи почули це в президентській Адміністрації, наразі не відомо. Коментарів звідти не надходило.

Депутат з фракції «Самопомочі» Єгор Соболєв на сторінці у мережі Facebook назвав «ультиматум» президентові ініціативою «ветеранів війни за незалежність». Хоча з обтічних формулювань не розуміло, підтримує він їх чи навпаки – дистанціюється.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.10.2017 22:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.