В центре внимания:

Транспортники Львівської міськради виставили претензію за майорівські маршрути

Про це йдеться у відповіді в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Ігоря Собенка на інформаційний запит журналістці Марії Доротич.

У документі зазначено, що є часткові порушення затверджених розкладів руху водіями №15 і №44. За порушення умов укладеного договору в частині неоодтримання планової кількості транспортних засобів на автобусних маршрутах управління транспорту виставило ПАТ "ЛАТП-14630" претензію та зобов'язало забезпечити належне виконання умов договору в найкоротший термін.

У документі також нагадують про складну ситуацію на ринку праці пов'язану з трудовою міграцією водіїв за кордон.

В управлінні транспорту додали, що для покращення добирання жителів мікрорайону "Майорівка" курсують три великогабаритні автобуси для перевезення студентів, що значно зменшує навантаження на маршрути №15, №24, №44.

Цю інформацію підтвердила автор інформаційного запиту, журналістка Марія Доротич:

"Так, справді від студентських гуртожитків з вул. Пасічної та Медової Печери вранці курсують велокогабаритні автобуси для студентів, де проїзд коштує дві гривні. Запитала студентів, чому їдуть на пари близько 10-ї звичайними рейсовими маршрутками, а не своїми студентськими. Студенти в один голос відповіли, що ці маршрутки мають дуже незручний графік. Перша вирушає близько 8-ї ранку, остання – о 9:15. Студентам, які їдуть на другу пару незручно ними їздити, бо доводиться гуляти по центру годину-півтори. "Якщо навчальний корпус в центрі, то який сенс нам їхати о 9-й ранку на пару, якщо навчання стартує аж в 11:00."

Нагадаємо, що Марія Доротич розповіла Варіантам свою історію боротьби з чиновниками та депутатами Львівської міської ради за вирішення проблеми транспортного колапсу у місті.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.11.2017 18:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.