В центре внимания:

Тривожний дзвіночок для Дональда Трампа

Тривожний дзвіночок для Дональда Трампа

У неділю, 15 квітня, оприлюднено дані спільного опитування американського телеканалу NBC News і видання The Wall Street Journal. Як з’ясувалося, діяльність Дональда Трампа на посаді президента США схвалюють 39 відсотків респондентів. І це при тому, що прихильниками американського президента назвали себе 46 відсотків опитаних. А місяць тому а аналогічному опитуванні чинний господар Білого дому мав підтримку 43 відсотків респондентів.

Своєю чергою 57 відсотків респондентів не схвалюють діяльність Дональда Трампа. У березні рівень несхвалення склав 53 відсотки.

Майже половина учасників опитування висловили зацікавленість у виборах в Палату представників США і Сенат США, які відбудуться в листопаді. 47 відсотків респондентів хотіли б бачити у Конгресі більшість демократів. А за республіканський Конгрес висловилися 40 відсотків опитаних.

Близько третини респондентів вважають свої політичні погляди поміркованими. Чверть опитаних дотримується ліберальних позицій, ще 38 відсотків є консерваторами.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.04.2018 19:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.