В центре внимания:

Україна може потрапити до числа офшорних країн

Україна може потрапити до числа офшорних країн

Про це 12 лютого пише інтернет-газета «Економічна правда» з посиланням на радника міністра фінансів України Олену Макєєву. Як з’ясувалося, в Організації економічної співпраці та розвитку (ОЕСР) висловили побоювання через затримку підписання Україною Багатосторонньої конвенції з протидії розмивання бази оподаткування та виведення прибутку з-під оподаткування.

«Це може негативно відбитися на репутації країни щодо боротьби з офшорами», – наголосила Олена Макєєва. Вона також зазначила, що відповідний лист від ОЕСР вже скеровано Президенту Петрові Порошенку.

Як член співтовариства BEPS (так скорочено називають план ОЕСР з протидії розмивання бази оподаткування та виведення прибутку з-під оподаткування), Україна взяла на себе зобов’язання виконати мінімальний стандарт BEPS і таким чином підтвердити свою відданість боротьбі з офшорами.

Олена Макєва зазначила: «Вже до 30 червня 2018 року Україна має самостійно оцінити стан виконання мінімального стандарту Плану дій BEPS, а до кінця року – виконати мінімальний стандарт… Невиконання мінімального стандарту може стати причиною для включення України до списку офшорних країн Євросоюзу».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.02.2018 1:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.