В центре внимания:

Україна і Канада вже торгують вільно!

Україна і Канада вже торгують вільно!

Сьогодні, 1 серпня, набрала чинності угода про зону вільної торгівлі України з Канадою. «Заслужили повагу – час використовувати нові можливості! Вітаю всіх нас», – написав посол України у Канаді Андрій Шевченко у мережі Twitter.

Справді, наша держава отримує чимало преференцій. Зокрема, Канада скасовує мита на 98% українських товарів, переважно сільськогосподарського виробництва, за винятком м’яса птиці, молочних продуктів, сирів, яєць, при торгівлі якими будуть діяти квоти. Окрім того, за незначним винятком, обнуляються мита на промислову продукцію з України.

У свою чергу Україна скасовує мита майже на 80% імпорту з Канади. А ще Угода взаємно відкриває ринки державних закупівель, окремі її розділи захищають електронну комерцію та інтелектуальну власність. Враховано й різний рівень економічного і соціального розвитку України та Канади. Тому буде застосовуватися принцип асиметричності тарифних зобов’язань, що дозволить Україні адаптувати торгівлю з Канадою до умов вільної торгівлі.

Угода не лише збільшить обсяги товарообігу між державами, а й сприятиме притоку іноземних інвестицій в Україну, створенню нових робочих місць.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.08.2017 12:03 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.