В центре внимания:

Український боксер кинув виклик чемпіонам

Український боксер кинув виклик чемпіонам

У неділю, 20 серпня, інтернет-портали України повідомляють про блискучу перемогу, яку здобув Олександр Гвоздик у бою з американцем Крейгом Бейкером. Спортсмена вранці привітав з цим успіхом Президент Петро Порошенко на своїй сторінці у мережі Facebook.

Поєдинок відбувся в американському місті Лінкольн (штат Небраска). Українець одразу з першого раунду взяв перебіг бою під свій контроль, зайнявши центр рингу. Наш боксер методично завдавав ударів, промацуючи суперника, і легко йшов до перемоги за очками. Крейг Бейкер намагався працювати на контратаках, але своїми вдалими переміщеннями Олександр Гвоздик легко їх уникав. А у шостому раунді наш боксер почав наносити більш акцентовані удари. Після одного з них американець опинився у нокдауні. А коли піднявся, то невдовзі рефері змушений був зупинити цей бій.

Олександр Гвоздик здобув чергову перемогу нокаутом і став на крок ближче до чемпіонського титулу. «Все, що я хочу – це битися з чемпіонами. Починаючи з Андре Уорда», – сказав український боксер після перемоги.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.08.2017 14:00 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.