В центре внимания:

Українці більше не зможуть надсилати телеграми

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

ПАТ "Укртелеком" прийняв рішення з 1 березня 2018 року припинити надання послуг телеграфного зв’язку загального користування для всіх категорій споживачів.

Зокрема, будуть припинені прийом, обробка і передача на доставку телеграм усіх видів і категорій через скороченням числа відправки телеграм, що "пов’язано з розвитком електронних каналів комунікації і поширенням використання цифрового підпису".

Також в "Укртелеком" наголосили, що обладнання для передачі телеграм є застарілим і відсутнія його підтримка з боку виробників.

Ця послуга втрачає свою популярність і її надання є збитковим для компанії: якщо в 2015 році було відправлено близько 350 тисяч телеграм, то наступного року – 100 тисяч, а зараз – тільки близько 10 тисяч телеграм на квартал.

У компанії уточнили, що оскільки переважна більшість телеграм відправляється в робочі дні, то з грудня 2017 року протягом трьох місяців змінюється графік їх прийому і доставки: понеділок-субота, з 8:00 до 19:00 год, тоді як неділя і святкові дні будуть вихідними.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.11.2017 9:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.