В центре внимания:

Українці вражені вірусом недовіри

Українці вражені вірусом недовіри

Про це засвідчило презентоване 23 січня у Києві опитування фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва й соціологічної служби Центру Разумкова. За його результатами 67% громадян держави вважають, що Україна потребує нових політичних лідерів, проте лише 19% вірять, що такі лідери вже є. До числа названих потрапили два артисти – лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук та керівник гумористичного проекту «Квартал-95» Володимир Зеленський.

Найбільшу недовіру респонденти висловили до Арсенія Яценюка (баланс довіри/недовіри становить –81%), Арсена Авакова (–75%), Олександра Турчинова (–75%), Юрія Луценка (–75%), Андрія Парубія (–72%).

Ледь не в усіх політиків рівень недовіри зростає. Назвемо трійку тих, у кого цей процес відбувається найбільш виразно. У Юрія Луценка баланс погіршився на 32%, у Андрія Парубія – на 30% і Ірини Геращенко – на 24%.

Із політичних інститутів найгіршу оцінку за довірою отримали: Верховна Рада України (–76 %), державний апарат (–75%), політичні партії (–71%), уряд (–65%), президент України (–60%). До лідерів недовіри також потрапили суди (–75%) та прокуратура (–74%).

Світлина: двоє з числа лідерів антирейтингу довіри – Арсеній Яценюк і Юрій Луценко.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.01.2018 20:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.