В центре внимания:

Укроборонмром не простив корупцію директору бронетанкового заводу

Про це повідомила прес-служба держконцерну "Укроборонпром".

Обов’язки керуючого покладено на одного з заступників – Олександра Гофнара.

Як прокоментували в Концерні, "Укроборонпром" системно бореться з корупцією на своїх підприємствах і тісно співпрацює з правоохоронними органами, журналістами і громадськими організаціями. За 3 роки Держконцерн передав правоохоронцям 158 матеріалів щодо протиправних оборудок на загальну суму 657,2 млн грн, 10,3 млн дол. США та 373,3 тис. євро. За направленими Концерном матеріалами правоохоронними органами здійснюється досудове розслідування за 41 кримінальним провадженням.

Під час системних внутрішніх перевірок фінансово-господарської діяльності підприємств за 3 роки було заблоковано 3,5 млрд грн сумнівних трансакцій, попереджено втрату при списанні, відчуженні та наданні в оренду державного майна. 25 керівників підприємств відсторонені від посад за результатами виявлених порушень, 18 службових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності на підставі матеріалів перевірок.

"Укроборонпром" обрав незворотній шлях розвитку, який можливий лише за умови прозорої та відкритої роботи. Цей вектор чітко прописаний у стратегії реформування ОПК України, яку запровадив і реалізовує Концерн. Ми є найбільш зацікавленою структурою в прозорій роботі оборонної галузі України, тому нещадно викорінюємо усі спроби корупції на підприємствах і вимагаємо від правоохоронців покарання нечистих на руку чиновників зі всією суворістю закону", – наголосили в «Укроборонпромі».

Нагадаємо, сьогодні вранці Антикорупційне бюро затримало директора Львівського бронетанкового заводу за підозрою у корупції. Разом з ним затримано ще чотирьох осіб, в тому числі два офіціери ЗСУ.

Зазначимо, Роман Тимків очолив завод восени 2015 року. Його попередника Генеральна прокуратура запідозрила у привласненні понад 2 мільйонів гривень.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

14.07.2017 19:47 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.