В центре внимания:

Укроборонпром звільнив директора львівського авіазаводу

Про це повідомила прес-служба ДК "Укроборонпром".

При здійсненні Концерном своїх управлінських функцій щодо ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" встановлено чисельні факти порушень та недоліків у фінансово-господарській діяльності підприємства та систематичне ігнорування його директором Олександром Кравчуком принципів політики прозорої закупівлі, яку спроваджує Концерн. Відтак заступник генерального директора ДК "Укроборонпром" Володимир Кострицький під час наради з керівним складом львівських підприємств-учасників Концерну звільнив Олександра Кравчука.

За виявлені порушення керівника підприємства було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, а виявлені у 2016-2017 роках матеріали щодо розтрати службовими особами ДП "ЛДАРЗ" коштів під час закупівлі товарно-матеріальних цінностей у взаємопов’язаних комерційних структур спрямовано до правоохоронних органів та зараз досліджують у рамках кримінальних проваджень.

У держконцерні зуважують свідоме ігнорування та небажання вже відстороненого керівника ДП "ЛДАРЗ" виконувати розпорядчі документи Концерну, а саме – організувати повноцінну комплексну систему безпеки, здійснювати прозорі закупівлі на торговому електронному майданчику, дотримуватись вимог внутрішньої кооперації, що розширює спектр замовлень підприємства-учасників Концерну, зменшуення собівартості продукції та послуг, підвищує ефективність діяльності, тощо. Через умисне, демонстративне невиконання керівником підприємства наказів та розпоряджень Концерну, контракт з директором ДП "ЛДАРЗ" розірвано.

Нагадаємо, у 2013 році службові особи ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" безпідставно перерахували комерційному підприємству більше 1,1 млн грн. Додамо, що влітку цього року ДК "Укроборонпром" відсторонило від виконання своїх обов’язків директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

08.11.2017 23:51 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.