В центре внимания:

УКУ зацікавився кінотеатром "Львів"

Сьогодні комісія комунального майна і приватизації Львівської обласної ради розглянула звернення Українського католицького університету щодо питання реконструкції будівлі кінотеатру "Львів" та використання її як мультифункційного мистецько-культурного центру. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

ВНЗ у змозі реконструювати будівлю,аби згодом створити там лабораторії, коворкінги. Як вирішили члени комісії комунального майна і приватизації, перш ніж дати конкретну відповідь університету, варто провести публічні обговорення з громадськістю такої пропозиції.

Вони також взяли до уваги і підтримали рішення комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації облради від 14 листопада, а саме те, що університет зможе проводити тут реконструкцію та у подальшому використовувати будівлю на умовах збереження цільового призначення закладу і врахування пропозицій, напрацьованих за результатами проведення конкурсу на кращу концепцію функціонування кінотеатру.

Зазначимо, кінотеатр "Львів" є у занедбаному стані. Жодних коштів із місцевого бюджету заклад не отримує, відтак перебуває на самоутриманні.

Тому ще наприкінці 2015 року Львівська обласна рада оголосила конкурс проектів із відновлення кінотеатру. У лютому цього року визначили кращим проект директора Палацу мистецтв Юрія Гнатковського на реалізацію якого потрібно було майже 2 мільйони доларів.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.12.2017 3:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.