В центре внимания:

Уляна Супрун може втратити посаду міністра

Уляна Супрун може втратити посаду міністра

Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров’я у вівторок, 3 квітня, рекомендував парламенту прийняти звернення до Кабінету міністрів про відставку виконувача обов’язків міністра охорони здоров’я. Перед прийняттям рішення було заслухано саму Уляну Супрун та її заступників.

Голова комітету Ольга Богомолець зазначає, що у проекті постанови як причину такого жорсткого рішення вказано «гостру суспільну напругу, яка виникла у зв’язку із зривом програми державних закупівель ліків у 2016 році, що має ознаки службової недбалості».

Окрім того, у мережі Facebook оприлюднено перелік претензій до роботи керівництва Міністерства охорони здоров’я. Протилежну думку висловила народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Оксана Корчинська. Вона голосувала проти цього рішення і вважає, що заслуховування звіту Уляни Супрун у комітеті перетворили на «з’ясування стосунків». Оксана Корчинська вважає, що за недовіру проголосувала «реакційна частина комітету, яка прагне повернутись до старої системи охорони здоров’я».

Світлина УНІАН: Уляна Супрун на вакцинації.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

03.04.2018 20:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.