В центре внимания:

Утиски прав опозиції у Венесуелі

Утиски прав опозиції у Венесуелі

У понеділок, 11 грудня, провідні інформаційні агенції світу з посиланням на AFP повідомили, що найбільш опозиційно налаштовані партії цієї країни не зможуть висунути кандидатів на президентських виборах 2018 року. Про це напередодні заявив журналістам президент Венесуели Ніколас Мадуро.

Своє рішення він обґрунтував тим, що опозиціонери відмовилися брати участь у муніципальних виборах і закликали до їх бойкоту. Усунення від виборів торкнулося і двох найбільш потужних партій опозиції – «Народної волі» та «Блоку демократичної єдності».

Що ж стосується вчорашніх муніципальних виборів, то на мітингу за їх підсумками Ніколас Мадуро заявив про перемогу правлячої Єдиної соціалістичної партії Венесуели: «Ми виграли більш ніж в 300 з 335 муніципалітетів».

Протягом кількох останніх місяців у Венесуелі триває запекла боротьба правлячої ліворадикальної партії й опозиційних правоцентристських. У липні нинішнього року було скликано Національні установчі збори, які повинні займатися конституційними реформами. Збори представлено, в основному, прихильниками чинного президента і вони не визнані опозицією.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

11.12.2017 13:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.