В центре внимания:

У березні львів'яни на 10% більше платитимуть за воду

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на засіданні 6 березня встановила нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для усіх категорій споживачів ЛКП "Львівводоканал".

Відтак, вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків зросте на 1 гривню 9 копійок та становитиме 14 гривень і 04 копійки за водопостачання і водовідведення 1 куб.м з врахуванням ПДВ.

Для юридичних споживачів та мешканців приватного сектору тариф зросте на 1 гривню 10 копійок та становитиме 12 гривень 91 копійки. Для гуртових споживачів тариф зросте на 49 копійок та становитиме 4 гривні 93 копійки.

Як наголосили у водоканалі, коригування тарифів відбулося через зростання витрат на електроенергію, витрат на оплату праці та у зв’язку із зростання мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму.

Загалом, львів'яни будуть сплачувати на 8,4-11,1% більше.

Нагадаємо, до цього у Львові діяв тариф на централізоване постачання холодної води, водовідведення – 12,95 грн/куб.м для мешканців багатоквартирних будинків, та 11,808 грн/куб.м для мешканців приватного сектору.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.03.2018 7:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.