В центре внимания:

У Буську відбувся концерт поета-пісняра Степана Галябарди

У Буську відбувся концерт поета-пісняра Степана Галябарди

В неділю, 20 серпня, в Буському РНД відбувся авторський концерт відомого поета-пісняра, заслуженого діяча мистецтв України Степана Галябарди «Україно, молитво моя», присвячений 26 річниці Незалежності України.

Глядацький зал зібрав чимало шанувальників справжнього митця української пісні, кожна з яких має глибокий зміст патріотизму і любові до рідної країни. Пісні переплітались з віршами, які проростали в серцях кожного глядача зерниною правди і любові.

В концертній програмі брали участь: Зразковий хореографічний колектив «Енерджі» (керівник Ірина Сторонянська), який представив 4 хореографічні композиції: «Я хочу жити без війни», «Курчата», «Сучасна поліція» та «Український танець». Ганна Грушицька вийшла з прем’єрою пісні з репертуару Оксани Білозір «Журавлі» та піснею «Тебе я кохаю» ( в її репертуарі є шість пісень з відомим маестро). Мар’яна Грушицька – виконала пісню «Життя у кожного своє». Тетяна Новак зворушила душу піснею «Болять слова». З щирими словами вдячності за вагомий вклад у «Золотий фонд» української пісні поета-пісняра С.Галябарди виступила начальник відділу культури та туризму Буської РДА Л.Ціхоцька.
Митець зі сцени висловив подяку за сприяння у проведенні авторського концерту голові Буської райдержадміністрації Петру Морозу та всім тим, хто підтримав цей патріотичний захід, а саме: головному лікарю Буської ЦРЛ Романюку Євгену Володимировичу, керівнику відділу освіти Буської РДА Глуховецькому Богдану Любомировичу, начальнику поштового відділення Чіпаку Роману Мироновичу, директору Сторонибабського спиртзаводу Квятковському Дмитру Олександровичу, Надії Антонівні та Богдану Володимировичу Степаникам.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

25.08.2017 15:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.