В центре внимания:

У Буську місцева гімназія шукає вчителя французької мови

У Буську місцева гімназія шукає вчителя французької мови

До початку нового навчального року залишився тиждень, однак Буська гімназія досі не може знайти вчителя французької мови і продовжує пошуки. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила директор гімназії Ольга Антонишин.

«Німецька і французька мови (як друга іноземна) вивчались у гімназії з перших днів заснування закладу (уже 22 роки). Не приховуватиму: більше було охочих вивчати німецьку. Вочевидь, світ став більш меркантильним! І багато хто вислови на зразок “краса врятує світ” вважає банальними, а тих, хто до цього закликає, – невиправними ідеалістами. А от на початку минулого століття в Парижі Міжнародне журі проводило конкурс краси і мелодійності мов світу. Оцінювалася краса звучання мов. Представники різних національностей слухали тексти різними мовами. У результаті прослуховування (по звучанню):

на перше місце вийшла італійська мова,

на друге – українська,

на третьому місці опинилася французька,

на четвертому – турецька,

на п’ятому – англійська.

А ще ФРАНЦУЗЬКУ МОВУ вважають МОВОЮ ЛЮБОВІ і ДРУЖБИ! Зі знанням цієї мови можна не лише подорожувати багатьма країнами світу, але й бути успішними!

То невже не знайдеться охочих? Маю великі сподівання, що традиція не перерветься! Чекаємо! Адреса гімназії: вул. Петрушевича, 4, м.Буськ Буського району Львівської області. Тел.: (3264) 2-12-01», – написала у своєму пості у соцмережі Ольга Антонишин.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.08.2017 12:54 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.