В центре внимания:

У виконавчих органах влади Львівщини випробовують електронний документообіг

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки №107/0/5-18 від 2 лютого.

Документом доручено ввести у дослідну експлуатацію Систему електронного документообігу та автоматизації бізнес-процесів Megapolis.DocNet в апараті та структурних підрозділах облдержадміністрації, райдержадміністраціях та міськвиконкомах міст обласного значення в період з 2 лютого до 30 березня цього року.

Також розпорядженням затверджено план заходів розгортання та дослідної експлуатації Системи електронного документообігу та автоматизації бізнес-процесів Megapolis.DocNet в апараті та структурних підрозділах облдержадміністрації, райдержадміністраціях та міськвиконкомах міст обласного значення.

Виконання обов'язків адміністрування Системи покладено на відділ електронного урядування адміністративного управління апарату Львівської облдержадміністрації.

Цьому відділу облдержадміністрації також дручено рганізувати проведення дослідної експлуатації Системи у Львівській облдержадміністрації;

забезпечити всебічну консультаційну та віддалену навчальну допомогу щодо налаштування Системи, наповнення довідників, журналів, реєстрації кореспонденції в апараті та структурних підрозділах облдержадміністрації, райдержадміністраціях та міськвиконкомах міст обласного значення.

Керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення призначити при кожному структурному підрозділі відповідальних осіб за впровадження та функціонування Системи (локальних адміністраторів) і надіслати копії відповідних розпорядчих документів до адміністративного управління апарату облдержадміністрації до 9 лютого.

Локальним адміністраторам доручено забезпечити налаштування довідникової системи, розгортання робочих місць на комп'ютерах користувачів та проведення навчання з користувачами Системи.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на керівника апарату облдержадміністрації Маріанну Вільшинську.

Нагадаємо, двомісячне випробування системи елетронного документообігу тривало у Львівській міській раді на початку 2016 року.

План заходів розгортання та дослідної експлуатації Системи електронного документообігy:

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

08.02.2018 22:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.