В центре внимания:

У гірськолижному комплексі на Сколівщині отруїлись 9 осіб

Повідомлення про спалах інфекції оприлюнено на офіційному сайті Головного управління Держпродспоживслужби України у Львівській області.

Протягом 11 березня за медичною допомогою звернулося 9 осіб, з них 4 дітей віком 4,5,8 та 11 років, які перебували на відпочинку в готелі "Карпатська ружа" гірськолижного комплексу "Плай" у с.Плав’є, Сколівського району. Зі слів постраждалих, вони харчувались у ресторані готелю. Потерпілі скаржилась на нудоту, блювоту, біль у животі, підвищення температури тіла.

Шести особам, в тому числі дитині 5 років при поступленні встановлено діагноз "гостра кишкова інфекція". У двох дітей діагноз "функціональні порушення травлення", в одної дитини – "ацетономічна блювота, гострий гастрит". Двоє дітей госпіталізовано в Сколівську центральну районну лікарню, сім осіб (в тому числі дві дитини) відмовились від госпіталізації. На ранок 12 березня всі госпіталізовані пацієнти виписані із стаціонару.

Перевіркою, проведеною 12 березня фахівцями Держпродспоживслужби у Львівській області встановлено, що у даному заклад припинили роботу з метою проведення ремонту, що не дало можливості встановити джерело, причини та умови виникнення спалаху.

Про факт виникнення спалаху та встановлення нефункціонування даного об’єкту скерована інформація у Львівську обласну прокуратуру, Головне управління Національної поліції у Львівській області та Львівську обласну державну адміністрацію.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.03.2018 11:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.