В центре внимания:

У Києві вимагали «Народний імпічмент»

У Києві вимагали «Народний імпічмент»

Хода з такою назвою відбулася у неділю, 3 грудні, у столиці України. Її часники пройшли від парку імені Тараса Шевченка до Європейської площі. Вони скандували «Імпічмент!», «Банду – геть!», «Київ – вставай!».

Основним організатором акції був колишній президент Грузії, лідер партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі. Цього разу, за оцінками ЗМІ, він вивів на вулиці від трьох до п’яти тисяч демонстрантів. На підступах до оточеної правоохоронцями Адміністрації Президента України, активісти з криками «Ганьба» розтоптали плакати з невиконаними передвиборними обіцянками Петра Порошенка.

До висунутих симпатиками Міхеіла Саакашвілі вимог (скасувати депутатську недоторканність, створити антикорупційний суд і здійснити виборчу реформу) тепер додалося ще одне – прийняти закон про імпічмент Президента України. Виступаючи на мітингу на Європейській площі, Міхеіл Саакашвілі повідомив, що його «Рух нових сил» разом з іншими організаціями створюють комітети з імпічменту в усіх регіонах України. А також попередив – якщо впродовж тижня не будуть виконані висунуті раніше до влади вимоги, 10 грудня відбудеться новий мітинг. Цього разу вже на Майдані Незалежності.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

04.12.2017 0:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.