В центре внимания:

У Львові відновили опалювальний сезон

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні, 23 жовтня, у Львові відновлюють опалювальний сезон для усіх категорій споживачів. Відповідно до розпорядження «Про відновлення подачі теплоносія для опалення», ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» вже зранку розпочали відновлювати подачу опалення до житлових будинків, бюджетних установ та інших споживачів.

«Сьогодні зранку ми розпочали відновлювати подачу опалення до житлових будинків, бюджетних установ та інших споживачів. Процес відновлення проходить спокійно, жодних проблем чи поривів не має. Сподіваємося впродовж дня забезпечити теплом наших споживачів», – розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Зазначимо, до сьогодні опалення отримували 4 бюджетні установи на основі листів-звернень керівників закладів (обласна клінічна лікарня, Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих, СШ №45).

Нагадаємо, у Львові офіційно стартував опалювальний сезон 10 жовтня, однак через підвищення температури з 15 жовтня подачу опалення було призупинено.

В опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає тепло до 197 освітніх закладів (школи, садочки), 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки), 1624 житлових будинків. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подає опалення до 42 закладів освіти (школи і садочки), 6 медичних установ та 525 житлових будинків.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.10.2017 10:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.